Contact

Het KBO-kantoor in ’s-Hertogenbosch vormt de thuisbasis voor KBO-Brabant. Er vindt een groot aantal vergaderingen plaats. Daarnaast zijn de vergaderruimten vaak in gebruik voor het geven van cursussen. Ook bevinden zich hier de werkplekken van de beroepskrachten. 

 

Adres

Bezoekadres Albert Luthulilaan 10
  5231 HV 's-Hertogenbosch
Postadres Postbus 3240
  5203 DE 's-Hertogenbosch
Telefoon 073-644 40 66
E-mail info@kbo-brabant.nl

 

Openingstijden
Het kantoor is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 12.30 uur en van 13.00 uur - 16.30 uur.

 

Vanaf Eindhoven / Tilburg
Snelweg richting Utrecht/Amsterdam - A2. (Let op: Rijdend op de A2 in de richting Utrecht ter hoogte van het provinciehuis in Den Bosch de rechter rijbaan kiezen voor de afslagen Nijmegen, Rosmalen en Waalwijk) Daarna richting Waalwijk kiezen - A59.
Op A59 afslag 47 Hedel/Maaspoort nemen. Aan het eind van de afslag (verkeerslichten) linksaf.
Eerste verkeerslichten rechtdoor, direct daarna links voorsorteren. Bij de verkeerslichten linksaf. U bent nu in het Wielsem. Na de bocht de 2de straat rechts (dit is de A. Luthulilaan).

Vanaf Utrecht
Snelweg richting Waalwijk - A59. Afslag 47 Hedel/Maaspoort nemen. Aan het eind van de afslag (verkeerslichten) linksaf.
Eerste verkeerslichten rechtdoor, direct daarna links voorsorteren. Bij de verkeerslichten linksaf. U bent nu in het Wielsem. Na de bocht de 2de straat rechts (dit is de A. Luthulilaan).

Vanaf Waalwijk
Vanaf snelweg A59, afslag 47 Hedel/Maaspoort nemen. Aan het eind van de afslag (verkeerslichten) rechtsaf. Meteen daarna links voorsorteren. Bij de verkeerslichten linksaf. U bent nu in het Wielsem. Na de bocht 2de straat rechts (dit is de A. Luthulilaan).

Met het openbaar vervoer
Vanaf het NS station (centraal) te 's Hertogenbosch kunt u buslijn 73 nemen en uitstappen bij halte Hambakendreef. Vanaf de halte is het ongeveer 10 minuten lopen naar het KBO-kantoor.
 

 


 

Plattegrond

 

 


Grotere kaart weergeven

Terug naar de startpagina