Premieplan KBO-Brabant

 

 

 


Voor Afdelingen die activiteiten willen organiseren en daar extra financiële middelen voor kunnen gebruiken, biedt het Premieplan wellicht uitkomst!

Als u met hulp van vrijwilligers voor zo’n activiteit een geldinzamelactie organiseert, krijgt u vanuit Premieplan (in 2018) de netto-opbrengst van die actie verdubbeld. De verdubbeling kan oplopen tot maximaal 2.000 euro! Dat bedrag mag ook verspreid worden over meer aanvragen. Het bedrag wordt beschikbaar gesteld door een aantal fondsen, die graag zien dat er meer voor ouderen wordt georganiseerd. Zij hebben hun krachten gebundeld in het Premieplan. Het geld komt dus niet vanuit de begroting van KBO-Brabant, maar van externe partijen.
 

Als u toch al bingo's of kienen organiseert of bijvoorbeeld oud papier ophaalt of ander werk doet waarvoor u geld ontvangt, kunt u die inkomsten gebruiken om te verdubbelen. Ook de eigen bijdragen van deelnemers aan bijvoorbeeld een kerstviering of een busreis worden verdubbeld. Een makkelijke manier om wat extra geld binnen te krijgen voor uw activiteiten!
 

En anders kunt u ook iets nieuws gaan organiseren om geld op te halen. Houd een loterij, ga met de pet rond, organiseer een rommelmarkt of verkoop worstenbroodjes of geraniums ..... Alle inkomsten kunt u verdubbelen!


Ga voor meer informatie naar de website van het Premieplan.
Klik hier voor een kort informatief filmpje over het Premieplan.

 

LET OP

Premieplan gaat veranderen per 2019.
In de week van 10 tot en met 13 september zijn daarom op verschillende locaties in Brabant voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd.
Ook voor Afdelingen die nog niet deelnemen was deze bijeenkomst zeer informatief!

Klik hier voor de powerpointpresentaite die is gepresenteerd.

 

We houden u steeds van het laatste nieuws op de hoogte via deze pagina.
Bovendien sturen wij de Afdelingen per mail berichten als er echt iets nieuws te melden valt.
 

Voor 2018 kunt u nog steeds een aanvraag doen. Klik hier.

 

 

 

 

 


Terug naar de startpagina