Busreis naar Zeeland

Busreis KBO-Westerbeek en Holthees naar Zeeland

Op 25 juli 2012 heeft alweer het inmiddels traditionele busreisje van de KBO-Westerbeek plaatsgevonden. Even traditioneel is de deelname van Holthees. Samen sta je sterk bij dit soort evenementen, samen een bus is zeker goedkoper en zeker zo gezellig.

Deze keer ging de reis naar het Zuidwesten van het land, Zeeland.

Om alle deelnemers tevreden te kunnen stellen kiest het bestuur altijd een mix van reizen met de bus, een interessant item, een beetje wandelen, een terrasje en natuurlijk een prima lunch en diner.

Vanuit Westerbeek en Holthees zijn we via de toeristische route, mede i.v.m. de te verwachten files richting Wagenberg gereden, daar was onze 1e stop, een kopje koffie en een lekkere punt appelgebak met slagroom.

Vanuit Wagenberg reden wij naar Zeeland via de diverse interessante punten, de Grevelingenbrug en langs Neeltje Jans naar Zoute lande. Het is fijn dat de chauffeur Marcel, naast het rijden met de bus ook informatie kon geven over de bezienswaardigheden waar we zoal langs kwamen.

In Zoute lande wachtte ons een prima lunch en vervolgens een demonstratie “roomboterbabbelaars” maken. De recepten werden uitgewisseld en we kon

den proeven van de zojuist gemaakte “Zeeuwse Babbelaars”

Gezien het mooie weer zijn we in Zoute lande gebleven en kon een ieder door de winkelstraat naar het strand en de boulevard. Na wat verkenning en wat wandelen werden al vlug de terrassen bezet en konden we genieten van de zon, zee en een biertje. Sommigen konden de lekkere ijsjes niet weerstaan dus ook dat zat vandaag wel goed.

 

Op de terugweg van Zoute Lande naar huis hebben we aangelegd in Terheijden waar we samen met nog wat andere groepen hebben kunnen genieten van een diner.

Op de terugweg bleek onder leiding van chauffeur/discjockey dat het leven toch maar heel simpel en fijn is. Met z’n allen mee zingen op de oude gouwe ouwe zoals, de klok van Arnemuiden, het kleine café en ketelbinkie etc..

Al met al een geslaagde reis georganiseerd door onze KBO (Kom Bij Ons) uit Westerbeek en Holthees.

Terug naar de startpagina