Lidmaatschap

KOM BIJ ONS

 

Wordt lid van onze vereniging. Het is meer dan de moeite waard.

 

Met deze informatie willen wij uw aandacht trekken om lid te worden van onze vereniging.

 

De KBO is een belangenvereniging voor alle 55 plussers!

 

Wordt lid van onze Afdeling van de KBO Cuijk – Centrum. Onze vereniging zorgt in Cuijk centrum  voor velerlei activiteiten op het gebied van cultuur, educatie, ontmoeting, sport en zingeving. Ook worden uw belangen op lokaal niveau behartigd richting gemeente en overige instanties. Dit alles in nauwe samenwerking  met de overige vijf KBO Afdelingen in de Gemeente Cuijk en de Stichting Welzijn Ouderen Cuijk (SWOC).

 

Wat hoort er bij uw lidmaatschap?

 • U kunt meestal gratis deelnemen aan activiteiten op het gebied van ontspanning, sport, cultuur en zingeving.
 • U kunt bijvoorbeeld meedoen aan de activiteiten zoals themabijeenkomsten, fietsen, wandelen, dansen, rikken, handwerken, kienen, computerondersteuning, tekenles etc.
 • U kunt meedoen aan o.a. de jaarlijkse Kerstviering, of de Ontmoetingsdag of de jaarlijkse busreis. Hiervoor worden kleine vergoedingen gevraagd.
 • U krijgt toegang tot onze datingsite Groet & Ontmoet, waarin leden zich presenteren omdat ze op zoek zijn naar een levens-, stap-, reis-, of klusmaatje.
 • U krijgt uitdagende en inspirerende mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen.
 • U ontvangt de ledenpas, waarmee U via de Afdeling bijvoorbeeld korting krijgt bij lokale bedrijven en bij evenementen zoals de Senioren Expo in Veldhoven.
 • U krijgt korting op Uw medische keuring voor het rijbewijs.
 • U krijgt collectiviteitskorting, bijvoorbeeld op de zorgverzekeringen.
 • U krijgt korting op uw brilmontuur bij Briljant Optiek. Wel ledenpasje meenemen.
 • U ontvangt 10 x per jaar het leden full colour magazine de “Ons”.
 • U ontvangt 10 x per jaar onze veel gelezen KBO Cuijk-Centrum Nieuwsbrief. Hiermede wordt U op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen.
 • U kunt de ontwikkelingen ook volgen op onze website www.kbo-cuijkcentrum.nl
 • U heeft toegang tot nog meer relevante informatie via de besloten website van KBO-Brabant. www.kbo-brabant.nl
 • Uw senioren belangen worden behartigd op lokaal, provinciaal en landelijk niveau. In het bijzonder op het gebied van inkomen, mobiliteit, wonen, welzijn en zorg.

KOMOP BESTE OUDEREN

 

Alle voorgaand genoemde activiteiten worden georganiseerd in het kader van elkaar ontmoeten. Elkaar ontmoeten is nu belangrijk maar wordt in de toekomst, gezien de veranderingen in de maatschappij, steeds belangrijker voor alle senioren. De belangrijkste uitdaging is wel de huidige maatschappij te veranderen in een “participatie maatschappij”. Een maatschappij waarin mensen, familie, buren, kennissen, vrienden van jong tot oud elkaar helpen. Wij als KBO Cuijk-Centrum bieden U de mogelijkheid door de vele activiteiten om andere mensen te ontmoeten en daardoor deel te nemen (te participeren) aan de maatschappij.

 

De jaarcontributie bedraagt slechts € 20,50 per persoon. Heeft deze informatie Uw interesse gewekt? Wilt U nog meer informatie, wilt U een gesprek over het lidmaatschap met een van onze vrijwilligers:

 

Neem dan contact op met onze secretaris, René Siroen, Vossehol 42, 5431 LL Cuijk, of mail naar info@kbocuijkcentrum.nl of bel ons even 0485-314880 en geef ons uw gegevens door. Dan nemen wij weer contact met U op.

 

U kunt ook deze tekst downloaden en het aanmeldformulier insturen.

 

 

 

Met KBO Cuijk – Centrum samen sterk in onze gemeente!

 

 

U kunt rechtstreeks u aanmelden middels onderstaand formulier in te vullen en te versturen dan nemen wij contact met U op.

 

 

Ja, ik wil meer informatie over het lidmaatschap van KBO Cuijk-Centrum, neem contact met mij op. 

Voornaam: *
Achternaam: *
Adres + woonplaats: *
Telefoonnummer: *
E-mail adres:
Wil geinformeerd worden over het lidmaatschap:
Terug naar de startpagina