Computer Helpdesk

Computer Helpdesk

Maandagochtend van 10.00 uur - 12.00 uur open inloop.

Iedereen met computer, tablet of gsm problemen, is welkom

 

Het verheugt ons dat we de vrije inloop van de computerhoek op maandagmorgen hebben kunnen openen. Vanaf as maandag 17 september tot Kerstmis zijn we wekelijks weer voor u ter beschikking om u met uw computerproblemen of vragen te helpen.

 

Elke maandagochtend van september tot en met mei van 10.00-12.00 uur is er gelegenheid om vrij met een vraag binnen te lopen.

 

Service Helpdesk ICT KBO Heesch
KBO Heesch wil haar service aan de leden verbeteren. Dat doen we niet alleen via ons maandblad INFO, maar ook via onze website en steeds meer met e-mail. Wij bieden ook ondersteuning aan mensen die vragen hebben, of niet zo goed de weg kunnen vinden op internet. Ook als u niet precies weet hoe uw apparaat werkt of als er problemen zijn met de werking van de programma’s of het apparaat, kunt u bij ons terecht op de helpdesk ICT.
Uw antwoorden op de volgende vragen kunnen ons helpen onze service nog beter te maken en we kunnen onze ondersteuning dan in de toekomst nog meer aanpassen aan uw wensen en vragen. 

Vragenlijst Helpdesk ICT

 

 

Rooster helpdesk instructeurs

 

 

Instructeurs gevraagd

Heb je al meer ervaring en je vindt het leuk om mensen te helpen die met vragen zitten of les willen hebben dan ben je van harte welkom.

Wil je helpen of heb je hierover vragen, neem dan contact op met Mart Jenneskens.

Bel naar telefoon 06 81934509 of e-mail:  kbohelpdesk@gmail.com

 

KBO Heesch werkt samen met Seniorweb

 

 

 

 

 

Terug naar de startpagina