Gratis Woonverbeteradvies

 

Gratis woonverbeteradvies…………….
Inwoners in Laarbeek van 55 jaar en ouder kunnen in het kader van het project Blijvend Thuis een gratis en vrijblijvend woonverbeteradvies krijgen.
De Adviescommissie Seniorenhuisvesting voert dit project sinds 2004 uit en sindsdien zijn er al ruim 1300 woonverbeteradviezen aan 55plussers uitgereikt.
 
Het woonverbeteradvies geeft 55plussers concrete informatie wat zij met hun woning moeten doen om daar zo lang mogelijk op een goede, verantwoorde maar ook veilige manier te kunnen blijven wonen.
In 2008 en 2009 heeft de commissie het project digitaal aangeboden. Hier hebben slecht weinig mensen gebruik van gemaakt daarom hebben we besloten om terug te gaan naar wat wij noemen de papieren versie.
 
U kunt, als u bijvoorbeeld op het punt staat uw woning te verbouwen of u wilt op de hoogte gebracht worden met wat voor eenvoudige manieren er zijn om verbeteringen of meer comfort in uw woning binnen te brengen, het woonverbeteradvies als volgt tot uw beschikking krijgen:
1. Neem telefonisch (0492-328800).contact op of per mail stichting@vierbinden.nl met de medewerkers van Stichting Welzijn (Ouderen) Laarbeek. Zij kunnen u informeren over het project en geven bij interesse uw naam door aan een vrijwilliger die voor het project werkzaam is. Deze vrijwilliger neemt contact met u op en komt met een vragenformulier naar u toe. Samen met u wordt dit formulier ingevuld, verwerkt in een computer en binnen 7 dagen krijgt u per post een woonverbeteradvies. Indien gewenst komt een vrijwilliger graag naar u toe om het woonverbeteradvies verder toe te lichten.
 

Wij adviseren iedere Laarbeekse senior die verbouwplannen heeft of die adviezen nodig heeft op het gebied van comfort en veiligheid om gebruik te maken van deze regeling. Mocht u gewoon advies nodig hebben voor uw persoonlijke situatie kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben nl. in elke kern van Laarbeek vrijwilligers die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Voor meer informatie stichting@welzijnlaarbeek.nl of 0492-328800.

Terug naar de startpagina