busreis 2019

Beste leden,
Op woensdag 18 september 2019 organiseren de KBO afdelingen Galder-Strijbeek en Alphen samen een dagtocht met de bus naar Berlicum en ’s Hertogenbosch.
We gaan een bezoek brengen aan de Kamelenmelkerij Smits in Berlicum. Hier worden we ontvangen met een kop koffie/thee en cake. We krijgen er een uitgebreide presentatie over het bedrijf en de kamelen en aansluitend een rondleiding, waarbij we uitgebreid geïnformeerd worden over het leven van de kamelen op de boerderij in Berlicum.
Na afloop van de rondleiding gebruiken we er een uitgebreide koffietafel.
‘s Middags gaan we naar Den Bosch.
Waar we eerst een wandeling door de stad maken. Daarna gaan we met een enthousiaste schippersgids varen over de Binnendieze. Hij vertelt over het ontstaan van de Binnendieze en de restauratie van de muren, overkluizingen en togen. Na het passeren van de Kruisbroedershekel vaart u buiten de vestingstad en bent u op de Singelgracht. Vervolgens vaart u door De Groote Hekel en vervolgt u de tocht binnen de vestingmuren.
De bus vertrekt om 09.00 uur bij De Leeuwerik in Galder en
om 09.30 uur bij de parkeerplaats van de Plus in Alphen.
We verwachten om 17.30 uur terug te zijn in Alphen en om 18.00 uur in Galder.
Voor KBO leden bedragen de kosten voor deze dag € 55,00 en voor niet KBO leden is de prijs € 60,00 Opgeven voor deze reis kan tot 25 augustus door het invullen van onderstaand strookje en dit in de KBO brievenbus in De Hoogt te stoppen.
Betalingen over te maken op bankrekeningnummer: NL25RABO0102303371 onder vermelding van busreis naar Den Bosch en uw KBO lidnummer.
De betaling geldt als definitieve aanmelding.
Indien er teveel aanmeldingen zijn, hebben KBO leden voorrang op niet-leden.
De volgorde van binnenkomst van de betaling geldt als criteria.
__________________________________________________________
Busreis ’s Hertogenbosch op 18 september 2019.
Naam:_______________________________ KBO lidnummers ___________
Adres_____________________________________Woonplaats______________

Terug naar de startpagina