Dagtocht Rotterdam 5 september 2019

Ook dit jaar heeft het bestuur weer een aantrekkelijke dagtocht voor u weten te selecteren. We gaan een mooie en afwisselende trip maken naar Rotterdam op donderdag 5 september.

We vertrekken omstreeks 8.30 uur en rijden dan rechtstreeks naar Ridderkerk. Hier worden we rond 10.00 uur ontvangen bij chocoladeatelier van Noppe, met koffie en gebak.

Tijdens de koffie begint de chocolatier met zijn uitleg over de chocolade.

Aan de hand van een film krijgt u een idee van hoe het gaat met de productie van de cacao. Vervolgens krijgt u een demonstratie bonbons maken.

Frits is een gepassioneerde chocolatier die zijn passie zeker op u over zal proberen te brengen.

Aan het einde van de demonstratie heeft u nog even de tijd om in het kleine winkeltje te kijken voordat we aan tafel gaan voor een goed verzorgde broodjeslunch. Uiteraard mag het broodje kroket niet ontbreken tijdens deze lunch.

Na de lunch staat de touringcar weer gereed om op weg te gaan richting Rotterdam.

Tegen 13.45 uur gaan we aan boord bij de rederij Spido voor een rondvaart door een deel van de Rotterdamse havens. Ca. anderhalf uur later haalt de touringcar ons weer op en brengt ons naar de imposante Markthal.

We kunnen daar op ons gemak even rondkijken, winkelen of een drankje nemen.

Rond vijf uur laten we Rotterdam achter ons en beginnen aan de terugreis naar Helmond.  We onderbreken de terugreis in Wagenberg waar we het afscheidsdiner zullen gebruiken.

Tegen negen uur hopen we dan moe en voldaan terug te zijn in Helmond.

We kunnen onze leden deze dagtocht aanbieden voor slechts € 55,00.  U krijgt voor dit bedrag:

- vervoer per luxe touringcar

- 2 maal koffie met gebak

- demonstratie chocolatier

- broodjeslunch incl. broodje kroket

- rondvaart 75 minuten

- 3-gangen afscheidsdiner

Omdat we de laatste jaren telkens enkele plaatsen over hadden zullen we niet meer inschrijven in de Rivierenhof, maar gewoon via onze bekende manier. Hierbij geldt natuurlijk “vol is vol” en wie het eerste komt (=betaald) die het eerst ….mee kan.

Naam: *
Adres: *
Aantal personen: *
Betaling: *
Opstappen: *


Terug naar de startpagina