Contact50 Seniorenvereniging Udenhout: Werkgroep C&V

 

Microsoft Office Word en Excel.


 

Microsoft Office is een uitgebreid programma dat op kantoor wordt gebruikt. Je kunt er heel veel mee, maar de meeste gebruikers benutten maar een klein deel ervan. Over het algemeen kan men uit de voeten met tekstverwerken in Word, maar berekeningen maken in Excel wordt veel minder toegepast. In deze cursus willen we daar verandering in brengen. Voor mensen die nog volop aan het werk zijn of die administratieve ondersteuning geven in verenigingen of voor wie privé gewoon meer wil kunnen doen met deze programma’s, is deze cursus erg geschikt.

Tekstverwerken met Word
Met het programma Word maak je teksten om te bewaren, af te drukken of rond te sturen. Het gaat niet alleen om het maken van teksten, het opmaken is zeker zo belangrijk. In Word zitten heel veel automatische functies zoals bijvoorbeeld Stijlen, kop- en voetteksten, inhoudsopgave, afbeeldingen, samenwerken met Excel en Outlook De kunst is om zo efficiënt mogelijk met Word te werken en dat leer je in de cursus.

Berekeningen in Excel
Excel is een programma waarmee allerlei berekeningen gemaakt kunnen worden. Zo kan eenvoudig een huishoudboekje bijgehouden worden. Of de meterstanden van gas en elektriciteit. Ook is het mogelijk je bankafschriften van bijvoorbeeld het afgelopen jaar binnen te halen in een lijst. Zo’n lijst met gegevens (bijvoorbeeld de leden van de tuintjesvereniging) kan aangepast, gesorteerd of gefilterd worden. Maar is ook te gebruiken om persoonlijke emails mee te versturen. Houd je van mooie grafieken? Die kun je snel maken met bijvoorbeeld financiële gegevens.

Enthousiast geworden? Vul dan de gegevens hieronder in en meld u aan. U hoeft geen lid te zijn van Contact50 om te kunnen deelnemen. Wilt u meer weten over de inhoud van de cursus, geef u dan op voor de informatieavond.

 
  Contactpersoon: Henk Denissen
Telefoon: 06-519 153 16
email: cv@contact50udenhout.nl
  Docent: Henk Denissen
  Plaats: de Peppel lokaal 1.06
Zeshoevenstraat 36, Udenhout
  Datum en tijd: Word: ma. 13/05 19:00 uur - 20:00 uur
Excel: ma. 20/05 20:15 uur - 21:15 uur
  Aantal lessen: 2 x 1
  Kosten per avond: € 8,50 voor leden, € 11,50 voor niet-leden
  Privacy: Op uw inschrijving is de verklaring omtrent de Algemene verordening gegevensbescherming van toepassing.
 
Terug naar vorige pagina

 


 


Voor iedere deelnemer een afzonderlijk formulier invullen a.u.b.
De met een sterretje gemarkeerde velden moeten worden ingevuld.
Naam: *
Adres: *
Postcode en Woonplaats: *
Telefoon: *
Email adres:
Indien lid: Contact50 lidmaatschapsnummer:
IBAN (18 tekens) *
Schrijft in voor: *


en gaat accoord met eenmalige incasso: *
Privacy: *
Opmerking:
Terug naar de startpagina