Wandelvoetbal

In mei van dit jaar heeft het Nederlands team de bronzen medaille gewonnen op het WK Wandelvoetbal in Bristol, Engeland (zie het artikel in het BD van 1 mei).

 

In Berkel-Enschot kunnen we nu ook dit Walking Football oftewel Seniorenvoetbal beoefenen. Bij sportschool Ooms ligt nl. een prachtig, door groen omgeven veldje met de correcte outillage op ons te wachten.
Wat nodig is: minimaal acht personen die graag willen bewegen, d.w.z. LOPEN (niet met twee benen van de grond loskomen); een bal die iets afgeplat is (en dus langzamer rolt) en sportschoenen met profiel.
Verder een paar regels: de bal blijft aan de grond; er is geen doelman; er wordt ingeschoten (niet ingegooid); scoren geschiedt vanaf de helft van de tegenstander; er wordt 2 x 15 minuten gespeeld (met een korte pauze).
Bovendien: je kunt na twee partijtjes heerlijk douchen bij Ooms.

Wij organiseren een proef(les) op woensdag 19 september, van 15.00 tot 16.30 uur. Job Ooms geeft instructie en begeleidt.
De volgende speeldata kunnen vervolgens zijn op woensdag of donderdag, eveneens om 15.00 uur. De kosten zijn € 4,- per middag.
Aanmelden bij Frank Smarius,     franksmarius@ziggo.nl     of 013 – 533 1292.

Terug naar de startpagina