Gratis vervoer Heesch

Chauffeurs gezocht voor gratis vervoer in Heesch

 

“Aangenaam Heesch voor en door levensgenieters”, is het concept dat heel Heesch verbindt; van verenigingslid tot winkelier, van oudere tot jongere, van gezond tot ziek persoon. Er zijn vanuit Aangenaam Heesch al talloze initiatieven op gang gekomen. Nu is het echter tijd voor een volgende stap. Een stap die gaat over de mobiliteit (en daarmee het welzijn) van nagenoeg alle Heeschenaren.

 

Om dat te bereiken is het voornemen om gedurende zes dagen in de week een bus met een vaste route door Heesch te laten rijden.
Een bus met om en nabij de acht tot tien zitplaatsen, die ieder uur dezelfde plekken aan doet, die passagiers gratis van de ene kant van Heesch naar de andere kant vervoert, die onder andere het bezoek aan het winkelcentrum, én cultureel-maatschappelijke voorzieningen vergemakkelijkt.


Ook een bus waarbij de chauffeur staat voor sociale verbinding en gastvrijheid, die passagiers herkent en waardeert. De bus biedt alle inwoners dus op laagdrempelige en aangename wijze toegang tot mobiliteit.
Het uitgangspunt en streven van Aangenaam Heesch is erop gericht om de bus in beginsel mogelijk te maken voor een periode van vier jaar. Maar er zijn natuurlijk nog wel chauffeurs nodig die de busjes besturen.


Per week zullen 10 chauffeurs nodig zijn, die elk ongeveer 4 uur door Heesch rijden. Een minimale poule van 25 chauffeurs is dan noodzakelijk. Er zal onder meer een proefronde gereden worden en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. Lijkt het u leuk om Heeschenaren in ons eigen dorp te vervoeren? Stuur dan een mailtje naar het secretariaat, of bel naar 0412 – 453706.


De mensen voor wie dit bedoeld is, zullen u dankbaar zijn.
 

Terug naar de startpagina