Jaarvergadering 2019

Drukbezochte Jaarvergadering KBO Beek en Donk

 

Op donderdagmiddag 21 maart vond de jaarvergadering plaats van de KBO Beek en Donk en de opkomst van ruim 70 leden tekende de interesse. Voorzitter Don van Sambeek sprak het openingswoord en onderstreepte dat de gemeente oog heeft voor de ouderen in haar beleid. Het door de Seniorenraad ingediende beleidsplan is zelfs volledig overgenomen zodat we de gemeente er ook altijd op kunnen aanspreken. Er zal bijvoorbeeld niet gekort worden op vrijwilligerswerk dus daar gaan we de gemeente dan ook aan houden. We zijn blij dat Monica Slaets het ouderenbeleid in haar portefeuille heeft want dat geeft aan dat de gemeente Laarbeek belang hecht aan het welzijn van de ouderen.

Het verslag van het afgelopen jaar werd door de secretaris met verve gebracht. Duidelijk was dat er erg veel activiteiten worden georganiseerd.

Er was ook een moment van stilte na het voorlezen van de namen van de overleden leden.

Na het financiële gedeelte was het tijd voor de bestuurswisseling. George van Issum werd herkozen in het bestuur. Twee uittredende leden, Stien van Duijnhoven en Anny Kuijpers, werden hartelijk bedankt voor hun bewezen diensten en Mariëtte Frijters werd als nieuw bestuurslid benoemd.

Direct na de pauze verzorgden Lenie Huijbers en Ton Sonneveldt een indrukwekkende presentatie over hun reizen door de Himalaya. Zij lieten ons meereizen middels foto 's en verhalen langs o.a. Tibet en Nepal. Zo kregen we een goede indruk van de cultuur, de mensen en de landschappen aldaar.

Lenie en Ton laten weten erg dankbaar te zijn voor de bijdragen na afloop waardoor zij een mooie gift hebben kunnen doen aan het Tamsarya project.

 

Om 16.30 uur sloot de voorzitter de zeer geslaagde vergadering af.


Terug naar de startpagina