Deze site met informatie over inloggen
Hoe log ik in op deze site.
 

Om te kunnen inloggen op het besloten deel heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig.

Uw gebruikersnaam is het lidnummer ( zonder BR) dit nummer vindt je op de ledenpas.

Uw wachtwoord moet je aanvragen bij de centrale ledenadministratie van KBO-Brabant in Den Bosch.

1- uw mailadres moet dan wel daar bekend zijn. Dat kan door het mailadres aan de ledenadministratie van de afdeling door te geven. Die zorgen dan dat het adres in de centrale-ledenadministratie van KBO-Brabant in Den Bosch komt. Daarna is registratie mogelijk.

 

2- Dat registreren gaat als volgt. Klik op de startpagina van www.kbo-beekendonk.nl op INLOGGEN(rechts bovenaan). Er verschijnt een blokje waar om de gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd wordt.

(Dat wachtwoord heb je dus nog niet) Dat ga je aanvragen via de optie REGISTREREN, in hetzelfde blokje onderaan.:               

                                - wachtwoordvergeten>

                                - registreren >

Klik registreren aan. Er verschijnt weer  een blokje waar om het lidnummer en je E-Mailadres gevraagd wordt. Vul het lidnummer (zonder BR)  en het bij de ledenadministratie bekende E-Mailadres in en klik op versturen.

 

De centrale ledenadministratie herkend je aan het E-mailadres en als KBO-lid en stuurt je automatisch een wachtwoord toe  (via e-mail) waarmee  je toegang krijgt tot het besloten gedeelte.

 

Dat wachtwoord ziet er wat vreemd uit, bijvoorbeeld:  Wer5klo . Je kunt dat gebruiken  of je kunt het meteen veranderen in een, naar keuze,  nieuw persoonlijk wachtwoord dat alleen bij jou bekend is.

 

3- Om uiteindelijk te kunnen inloggen ga je naar de startpagina van www.kbo-beekendonk.nl, klik weer op inloggen en vul daar je lidnummer en je nieuwe wachtwoord in. Klik daarna op inloggen in het zelfde blokje. De startpagina van het besloten deel is daamee geopend en kun je alle informatie krijgen die daar beschikbaar is.

 

Gebruik volgende keren steeds het lidnummer ( wat op de ledenpas staat zonder BR )  en het wachtwoord. Ben je het wachtwoord vergeten? Dan kun je via:

                        - wachtwoord vergeten? >

 

een nieuw wachtwoord aan vragen en weer  een nieuw wachtwoord aanmaken.

 

 

 

 

 

Terug naar de startpagina