Individuele lessen bij u thuis

Het kan zijn dat u graag iets wilt leren op uw iPad/tablet, iPhone/smartphone, computer/laptop maar u kunt of wilt daarvoor niet naar een cursuslokaal of u kunt of wilt niet met meerdere mensen in een groepsles.

 

Er zijn vier docenten (Pia Clarijs-Dahlhaus Cees Matthijssen, Marco Rutters en Jan Schoneveld) die u aan huis privéles kunnen geven op momenten dat het u en de docent uitkomt.  Elke docent heeft zijn eigen aandachtsgebied waardoor ze u op vele onderdelen kunnen helpen.

U kunt rechtstreeks met de docent bellen zodat u meteen kunt bespreken wat u wilt leren, wanneer en waar (meestal bij u thuis).  De kosten van de lessen bedragen € 7,50 per uur. De docent geeft de gebruikte tijd door aan de penningmeester van de KBO en die rekent met u af via een incasso.

 

Bel Pia Clarijs-Dahlhaus op nr. 06 16 04 52 62 als u privéles wilt op de IPhone of de IPad.(dus een Apple apparaat).

 

Bel Cees Mathijssen op nr. 06 30 24 24 06 en bespreek uw leswens op het gebied van I-cloud, I-tunes, Safari, Gmail, Outlook, Windows live mail, DigiD, Internetbankieren, Exel, Word.

 

Bel Jan Schoneveld op nr. 06 53 35 78 91. en bespreek samen hoe u veel te weten komt over:  de mobiele telefoon en de tablet die op Android werken (Samsung, Huawei etc.),

 

Bel Marco Rutters op nr. 06 20 53 01 33. en met hem kunt u lesafspraken maken op het meer algemene gebruiksgebied als orde op de pc of tablet, windows-installaties, vragen over programma’s en WIFI problemen.  Overigens weet Marco ook veel over het technisch/onderhoud/reparatie gedeelte van de computer, tablet of smartphone. U kunt hem daarover ook bellen  maar de afspraken daarover vallen buiten dit lesprogramma .

Heeft u nog vragen over individuele lessen, of als u andere vragen heeft, kom dan eens naar de inloopmiddag.

 

 

Terug naar de startpagina