Wonen met gemak

 

Wonen met Gemak Deurne

 

Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Wonen met Gemak voorziet hierbij in informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis. Regelmatig organiseren de vrijwilligers van Wonen met Gemak Deurne informatiebijeenkomsten. U krijgt daar te zien waar u op moet letten als u comfortabel wil blijven wonen. Om u een idee te geven van onze Informatiebijeenkomsten maakten we deze korte impressie film.         

Met de woonscan wordt een volledige analyse gemaakt die uitgaat van uw wensen en uw huis. Welke aanpassingen zijn er nodig om comfortabel te kunnen leven zoals u dat wilt? En welke mogelijkheden zijn er? Of het nu gaat om kleine of grote aanpassingen, wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en de uitvoering. 

Wij kunnen u helpen bij het vinden van een geschikt bedrijf en het aanvragen van offertes, zonder dat u hierbij gebonden bent aan specifieke bedrijven.

 

Samenwerking

Wonen met gemak Deurne is een samenwerkingsverband tussen de gemeente, de KBO Kring, de Rabobank, de corporatie Bergopwaarts en de LEV groep Deurne. De uitvoering vindt plaats door vrijwilligers van de KBO Kring Deurne, ondersteund door de projectleider van de LEV groep, Lianne Grubben.

Op de foto het uitvoeringsteam, van links naar rechts: Piet Matheij, Lia Frerichs, Wijnand Vermeulen, Gerrit van den Heuvel, Lianne Grubben en Jos Schepman.

 

 

 

Informatiebijeenkomsten

 U bent van harte welkom op de informatiebijeenkomst Wonen met Gemak Deurne. Momenteel worden nieuwe bijeenkomsten voor het voorjaar gepland. Binnenkort leest u hier de nieuwe data en locaties. 

Ontvangst: 13.30 uur
Einde bijeenkomst: 15.30 uur
 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Of heeft u vragen? 

Neem gerust contact met ons op. Dit kan via de e-mail deurne@wonenmetgemak.nl of telefonisch op (06) 24 83 56 88.

 


 

 

          Servicepunt Wonen met Gemak Deurne

 

             Heeft u een vraag, wilt u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken?

             Lianne Grubben staat u graag te woord.

             U kunt Wonen met Gemak Deurne op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur bereiken op:

             e-mail:     deurne@wonenmetgemak.nl

             telefoon:  06 24 83 56 88   

 


 

 

Terug naar de startpagina