Fietsen

lFietsen:

 


 

Fietsen, een heerlijke ontspanning voor jong en oud en je blijft er vooral fit en vitaal bij. KBO Liessel organiseert maandelijks een fietstocht. Deze vinden plaats op de vierde donderdag van de maand  vertrek vanaf de 'Kastanje ' om 13.00 uur en wel op  donderdag  26 juli. 

 


De eerste  fietstocht van dit jaar was op donderdag 26 april 
We zouden naar het tempelcomplex “Lux et Terra” aan de Oeijenbraak in Lierop gaan. Maar doordat het weer niet meewerkte en daardoor maar 9 leden meegingen werd er besloten om de tocht naar Lierop uit te stellen naar juni of juli. Inplaats daarvan zijn we via een omweggetje naar ' Buitencentrum De Pelen ' in Ospel gefietst. We waren om ongeveer 16.30 uur terug in Liessel.

 

Ook onze 2 poging op 28 juni om een bezoek te brengen aan het Tempelcomplex "Lux et Terra "in Lierop ging niet door. Er waren maar 12 personen die mee fietsten . We zijn via Griendtsveen en Helenaveen naar Grashoek gereden en hebben daar een bezoek gebracht aan een prachtige tuin 'Anfra " aan de Helenaveenseweg 3.  En vandaar weer naar Liessel terug waar we om 17.30 uur weer aankwamen


 

Gezamelijke Fietstocht Deurne Zuid

De gezamelijke fietstocht van Deurne Zuid ( Liessel -Neerkant en Helenaveen)  is gehouden op donderdag 17 mei en ging naar museum "Terug in de tijd"  in Horn.

Omdat het wel en eindje fietsen was zijn we bij de Kastanje vertrokken  om 10.15 uur. We hadden wat boterhammen en/of broodjes meegenomen voor de picknick onderweg.

Voor koffie en thee was ook gezorgd.

Het was een gezellige dag en het museum was ook best de moeite waard.


 

 

 


Indien het regent of het waait erg hard, dan gaat de fietstocht niet door. De contactpersoon is Ger Meulendijks. Voor informatie kunt u bij hem terecht. Tel.342095

 

 

Fiets vierdaagse de Peel

Van dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli 2018 vindt de 43ste Fiets4Daagse De Peel plaats.

 

U kunt dan weer vertrekken vanuit de 4 startplaatsen t.w. Deurne, Meijel, Stiphout en Weert. U hebt de keuze uit fietsroutes van 30, 45 en 60 km.

Meedoen aan Fiets4Daagse De Peel is pas echt genieten met vele bezienswaardigheden en entertainment, voor jong en oud.

 

Op de website www.fiets4daagsedepeel.nl kunt u precies lezen waar de route naar toe gaat. Aanmelden is daar ook mogelijk

 

 

                                               

 

De contactpersoon is Ger Meulendijks. Voor informatie kunt u bij hem terecht. Tel. 0493-342095 

 

Terug naar de startpagina