ViERBINDEN 2017

Hulp bij keukentafelgesprek of ander gesprek….. 

 

Als u vragen of problemen heeft op het gebied van welzijn, (mantel)zorg, werk en inkomen en wonen, dan kunt u terecht bij het Team Zorg en Welzijn in uw dorp. Heeft u een gesprek met het Team Zorg of Welzijn of een andere organisatie, dan is het belangrijk iemand mee te nemen die u kan helpen bij het stellen van de juiste vragen en het luisteren naar de antwoorden. Twee weten en horen immers meer dan één. Dat mag een familielid of kennis zijn. Kent u niemand die met u mee kan gaan, dan kunt u via ViERBINDEN een beroep doen op een onafhankelijke cliëntondersteuner. U kunt ViERBINDEN bereiken: telefonisch 0492-328800 vragen naar Henrie Bouwmans of mailen naar hbouwmans@vierbinden.nl 


 • Rijdende winkel voor minima in Laarbeek

  Wellicht bent u op de hoogte van het feit dat er vanaf 1 november een Rijdende winkelvoorziening voor minima in Laarbeek is.

   

  Wat ons als organisatie opvalt is dat zich erg weinig senioren voor deze voorziening gemeld hebben terwijl wij denken dat er mogelijk toch senioren zouden kunnen deelnemen.

   

  Wij begrijpen dat het niet makkelijk en zelfs moeilijk is om te zeggen dat iemand het financieel moeilijk heeft.

   

  Daarom dit bericht, deze oproep en onderstaand telefoon-nummer.

   

  Mocht u in uw nabije omgeving iemand kennen of mogelijk zelf meer informatie willen over deze nieuwe voorziening zou u dan onderstaand nummer bellen. Op dit nummer krijgt u rechtstreeks de Ouderenwerker van Laarbeek Henrie Bouwmans die ook bij het project betrokken is.

   

  Henrie Bouwmans

  0492-328803.

   


  Laarbeekvoorelkaar

  www.laarbeekvoorelkaar.nl

  Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of tuin, een extra hand met de boodschappen of vervoer, samen een gezellig uitje organiseren of sportief bezig zijn met een maatje. Eenmalig of voor langere tijd, vrijwillig, alles kan en mag! Veel vrijwilligers en zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties kunnen en willen u graag van dienst zijn.

  Laarbeekvoorelkaar.nl is een digitale vacaturebank voor vrijwilligerswerk in de Gemeente Laarbeek, maar ook vrijwilligers die zich aanbieden om iets voor anderen in Laarbeek te doen. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis.

  Laarbeekvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen.

   

  Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk of kunt u hulp gebruiken van vrijwilligers? Neem dan eens een kijkje op de website.

   

  Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan! Neem dan contact op met ViERBINDEN Vrijwilligerswerk op tel. nr. 0492 328800 of via vrijwilligerswerk@vierbinden.nl .

  Zij kunnen u helpen met het vinden van een geschikte vrijwilligers”baan” of bij het zoeken naar vrijwilligers voor u of uw organisatie.

Terug naar de startpagina