Contact50 Seniorenvereniging Udenhout: Werkgroep C&V


Programma cursussen digitaal werken


Voor de cursussen die we de komende tijd geven, kunt u uzelf nog altijd inschrijven. Zie het aanbod hieronder.

De cursuskosten zijn altijd inclusief cursusmateriaal en koffie/thee in de pauze. Met ingang van 2019 reken we € 10.00 per les voor leden, niet leden betalen en toeslag. Bij definitief doorgaan van de cursus, ontvangt u nadere informatie over data en wijze van betalen.

Als er voldoende deelnemers in Biezenmortel zijn, proberen we de tabletcursussen, de Smartphone- en iPhonecursus ook in Biezenmortel te organiseren.


Cursussen Windows 10

Heel veel mensen zijn sinds begin 2016 overgestapt op Windows 10. Veelal zonder problemen, maar dikwijls nog met veel vragen. Contact50 organiseert daarom enkele korte cursussen om u verder op weg te helpen.

Cursussen iPhone en Smartphone en Google

U bent misschien al langer in het bezit van een mobiele telefoon, waarop ongekende mogelijkheden zitten. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. U wilt toch een beetje bij blijven en u niet van alles wijs laten maken door jongere generaties. U wilt het graag zelf een beetje snappen.

In hoofdlijn zijn er twee systemen: de iPhone van Apple en de Smartphone van merken als Samsung. Je kunt er ongeveer hetzelfde mee, maar de bediening is verschillend en ook de benamingen.

Overige cursussen.


Contactpersoon:

Henk Denissen
Telefoon: 06 51915316
email: cv@contact50udenhout.nl


Terug naar vorige pagina

 


 

 

 


Terug naar de startpagina