Wandelen

 

Wandelen

 

Er kan gewandeld worden:

Iedere donderdagmiddag van 13.45 tot 15.00 uur. Vertrek bij het parkeerterrein nabij de ingangspoort van de atletiekaccommodatie.

  

U weet het ongetwijfeld: bewegen is belangrijk, zeker als u ouder wordt. Het houdt u langer fit en zelfredzaam.

Botten en spieren worden sterker, de coördinatie verbetert en het bewegen heeft een gunstige invloed op diverse aandoeningen.

Maar het is vooral ook leuk en gezellig, zeker als u het in groepsverband doet.

Het is een leuke manier om in contact te komen met anderen.

 

Op dit moment is er een groep die over voldoende basisconditie beschikt, enthousiast aan het wandelen door de bossen en het buitengebied van Baarle. Die wandeling vindt elke donderdagmiddag plaats. Er wordt altijd gestart om 13.45 uur bij het parkeerterrein nabij de ingangspoort van de atletiekaccommodatie.

De ene week is de wandeling om 15.00 uur weer ten einde. De andere week rijden we met auto’s naar een plek in het buitengebied van Baarle en wandelen vanaf daar dan wat langer. We zijn dan tussen 15.30 en 16.00 uur weer terug bij de ingangspoort van de atletiekaccommodatie.

 

De deelnameprijs is nihil.

Bent u geïnteresseerd? Dan hoeft u zich niet vooraf aan te melden. Dan zien wij elkaar op donderdagmiddag. Bent u dan verhinderd? Geen probleem. U hoeft zich dan niet vooraf af te melden.

 

Voor informatie kan contact worden opgenomen met de coördinator:

Will van Gool-de Jong: 013-507 8737; e-mail: jjfvangool@concepts.nl

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Terug naar de startpagina