KBO Oss Ussen: Biljarten

 

 

 

 

Biljartclub KBO-Ussen.


Mij is gevraagd om een stukje te schrijven over onze biljartclub.
Ons clubje bestaat uit 22 leden en is aangesloten bij KBO Kring-
Maasland. Het bestuur bestaat uit een penningmeester, secretaris en
ondergetekende als voorzitter. Ook hebben wij een wedstrijdleider voor
de onderlinge competitie. Onze club is verdeeld in drie klassen: A, B en C. In de A klasse spelen 5spelers, in de B klasse 11 en de C klasse 6 spelers. Ieder team bestaat uit vier spelers plus een reserve. Als wij voor de Kring-Maasland moeten uitkomen, is het verplicht in ons tenue te spelen, te weten: witte bloes, zwarte broek, hesje met strikje.
Vorig jaar hebben wij de prijsuitreiking voor het KBO Kring-Maasland
mogen organiseren en dit jaar de finales, wat ik persoonlijk een hele eer vind. Om lid te kunnen! willen! worden moet men aan bepaalde voorwaarden voldoen. Men moet onder andere lid zijn van een ouderen bond.
Zoals ik al eerder schreef bestaat onze club uit 22 leden en hebben wij
twee biljarttafels. Het is daarom niet mogelijk om meer biljarters aan te
nemen, daar men anders niet aan biljarten toekomt en dat is ook weer niet de bedoeling. Mochten er weer biljarters nodig zijn, dan zullen we er uiteraard een oproep voor doen. Ik hoop dat u door dit stukje te schrijven een beetje te weten bent gekomen hoe het er bij ons clubje aan toe gaat. Ik vind dat winnen niet altijd het belangrijkste is en dat, het plezier in wat je doet, het belangrijkste is.

 


Was getekend,


Ben v.d.Steen voorzitter


De Biljartclub


 

Biljartclub Ussen uit Oss maakt een fietstocht en excursie naar de Bierbrouwerij te Oijen

 De biljarters hebben op 25 augustus 2010 een excursie gemaakt naar de Speciaalbierbrouwerij Oijen. Deze sfeervolle locatie in het zicht van de Maas ligt aan de Oijense Bovendijk. Tevens werden hier de prijzen uitgereikt van het laatst gehouden toernooi.
 

Terug naar de startpagina