Brigde laddercomp

De KBO Bridge Laddercompetitie

 

Pieta Swanenberg wint de 22e laddercompetitie

Met een prachtig gemiddelde van 64.203% heeft Pieta Swanenberg  de 22ste laddercompetitie gewonnen. Een tweede plaats was voor Paula v.d. Stappen. Haar score was 64.038% en Albert van Uden werd derde met 61.216%.
Zij waren de enigen die boven de 60.00% uit kwamen.
Er was een attentie voor Hélène Willems die met 49.940% het dichtst  de 50.00%  benaderde.  Voor de laatst geplaatste was heel toepasselijk het boekje “beter bridge”.
Natuurlijk kan iemand steeds deze competitie winnen; zij worden daarvoor slechts een maal per jaar beloond. Voor iedereen was er een consumptie en het werd weer opnieuw een gezellige bridge middag.  

 

Mies Spierings wint de 21e Laddercompetitie

Mies Spierings is, met een prachtige gemiddelde score van 63.212% de terechte winnaar geworden van de 21ste Laddercompetitie. Antoon v.d. Kamp en Jan Gloudemans werden twee en drie. Zij scoorden 62.431%. Albert v. Uden en Wim Nijs werden met 62.431% vier en vijf en Maricus de Vries sloot de top zes af met 61.052%.
De acht hoogste scores blijven staan voor de uitslag van de ladder.
Alle bridgers waren twaalf keer aanwezig op de woensdagmiddag bridge-inloop.
Jan kreeg uiteraard een flesje jonge jenever aangeboden
Het was dringen om een plekje het dichtst bij de 50.00%. Uiteindelijk kwam Ria van Hoek met 49.87% daar het dichtst bij. Voor haar ook een attentie en die was er ook voor de laatst geplaatste. Die kreeg bovendien, heel toepasselijk, het boekje Beter Bridge aangeboden.
Voor iedereen was er een consumptie en dat maakte deze middag extra feestelijk.

 

 

Eerdere laddercompetities

 

Terug naar de startpagina