Opfriscursus Verkeerstheorie Broem 50 +

Opfriscursus Verkeerstheorie Broem 50 +

 

Broem betekend ;Breed overleg Ouderen en Mobiliteit.

 

De cluster K B O  Gemeente St Anthonis houdt op Dinsdag 12 maart een opfriscursus verkeerstheorie voor 50-plussers.

De theoriemiddag wordt verzorgd door een zeer ervaren rijinstructeur die u alles kan vertellen over diverse wijzigen, van verkeersregels en verkeerssituaties met vertoning van  dia's.

Deze middag is speciaal opgezet voor alle 50 plussers uit de gemeente St Anthonis om zolang mogelijk zelfstandig en veilig in hun auto of scootmobiel te blijven rijden .

 

BROEM THEORIEMIDDAG, is op dinsdag 12 Maart in gemeenschapshuis “t Stekske Ceresstraat 2 in

Stevensbeek   aanvang13.30 uur.  Tel. 0485- 382841

 

De opfriscursus is een theoriemiddag die u de gelegenheid biedt om gratis geinformeerd te worden over diverse wijzigen van verkeersregels en verkeerssituaties. Zo kunt u nieuwe informatie opdoen zodat u zich veilig in het verkeer kunt begeven.

De middag is gratis en zal starten om 13.30 uur.

De koffie staat klaar. Iedereen die behoefte heeft aan (extra) kennis over verkeersregels en hoe om te gaan in bepaalde situaties  in het verkeer kan aan deze opfriscursus deelnemen.U hoeft zich niet van te voren op te geven. Ook scootmobiel gebruikers worden speciaal uitgenodigd wanneer zij geïnformeerd willen worden over regels in het verkeer.BROEM is een project dat in samenwerking met  gemeente,SWOSA/Cluster, KBO politie en het platvorm verkeersveiligheid tot stand komt.

Voor vragen,of nadere informatie, kunt u contact opnemen met:

 

Frans Vlemmix tel.381928   of

Truus de Wit,  tel: 380031 .

Terug naar de startpagina