Inschrijfformulier KBO Loon op Zand

Hieronder kunt U zich online aanmelden bij Seniorenvereniging Loon op Zand. Hiervoor moet U onderstaand inschrijfformulier volledig invullen en versturen naar de ledenadministratie!


 

Achternaam: *
Voorletters: *
Geslacht: *

Geboortedatum: *
Straat en Huisnummer: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Bent U eerder lid geweest van de KBO? *

Datum inschrijving: *
Bankrekening IBAN nummer: *
Ondergetekende verleent tot wederopzegging een machtiging aan KBO Loon op Zand de contributie automatisch te innen. Geef aan of dit jaarlijks of halfjaarlijks kan worden gedaan. *


Aktief Helpen?
KBO Loon op Zand is een bruisende vereniging, die voor haar leden vele aktiviteiten organiseert. Dat kan dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Wilt U zich ook actief inzetten voor de vereniging? Dat kan op vele manieren. Bijvoorbeeld door lid te worden van een commissie, activiteit mee organiseren of als gastheer of gastvrouw optreden... Als U een bijdrage wilt leveren aan de activiteiten van de KBO Loon op Zand, maakt dan hieronder Uw voorkeur kenbaar.

Geef hier uw interessegebied(en) aan:Aanvulling
Aanvullende opmerkingen of bijvoorbeeld voorstellen voor nieuwe activiteiten kunt U hier plaatsen.
AVG Toestemming: *
Als het inschrijfformulier is ingevuld:
De met * aangeven velden zijn verplicht! Hebt U het inschrijfformulier gecontroleerd en volledig ingevuld, dan hoeft U enkel hieronder op VERSTUREN te klikken en Uw aanmelding wordt bij de ledenadministratie van de KBO Loon op Zand bezorgd. U ontvangt daarna per mail bericht of alles in goede orde is ontvangen.

Terug naar de startpagina