Algemeen

Al vanaf 2000 verzorgt de Computerwerkgroep (CWG) computercursussen gericht op 50plussers. Een cursus bestaat uit 3 tot 10 lessen van 2 uur. Sinds 2011 is ons aanbod uitgebreid met het aanbieden van thematische inloopochtenden.

 

De Computerwerkgroep is sinds 2004 ook een Leercentrum (LC 2496) van de landelijke organisatie SeniorWeb. SeniorWeb is een vereniging die tot doel heeft de digitale samenleving toegankelijk te maken voor senioren. Op de website www.seniorweb.nl is heel veel informatie en educatieve ondersteuning te vinden voor iedereen die meer wil weten en leren over de digitale wereld.  Ook kunt u op deze website alle leercentra van Nederland vinden en daar is Computerwerkgroep KBO-Loon op Zand er een van.


JONG GELEERD, IS OUD GEDAAN

 

De inhoud van de cursussen en workshops die door de Computerwerkgroep gegeven worden, verandert door de jaren. We hebben als doel dat de 50-plussers digitaal bij de tijd blijven. Dit betekent dat ons aanbod rekening moet houden met de technische vooruitgang: de besturingssystemen van de computers veranderen telkens, de mogelijkheden op internet breiden zich uit én er komen steeds meer toegepaste programma's op de markt. Nieuwe apparatuur, zoals smartphones en tablets, worden steeds meer gekocht door senioren en men communiceert via de Sociale media. Ons streven is, om in ons aanbod van computerlessen zoveel mogelijk rekening te houden met de hierboven beschreven veranderingen.

 

Voor meer informatie: kijk naar het Cursusaanbod op deze website.

 

Aanmelden en informatie
 

Henk Schellekens,  tel: 0416 – 361693

e-mailadres: schellip@ziggo.nl


Ook kunt u voor informatie terecht bij de cursuscoördinator

Laura Huibers,  tel: 0416 – 361615

e-mailadres: lahui@home.nl

Terug naar de startpagina