ATTENTIE

.

 

Welkom

                                    

 

U bent op de website van afdeling Meerveldhoven/d'Ekker. Hier willen we u actief op de hoogte houden van de ontwikkelingen in onze fantastische gemeente! Als u ook lid wilt worden van onze afdeling dan kan dat door een formulier in te vullen en lid te worden. Verder zijn er verschillende activiteitenclubs.

Veel plezier op onze website en we zien u graag in de toekomst terug.

Namens de afdeling Meerveldhoven/d'Ekker
,

 

 

afdeling Meerveldhoven/d'Ekker

 

VAN DE VOORZITTER

 Beste leden

De zomer is in volle gang, velen zijn op vakantie of zijn op vakantie geweest in binnen- en/of buitenland. Het kienen op dinsdag en zaterdag en het koersballen op vrijdag gingen uiteraard gewoon door, evenals de fietstochten op donderdagmiddag.

De appartementen aan de Ligt zijn gerenoveerd. Dat gaf nogal wat overlast zowel voor de bewoners als de bezoekers van ontmoetingscentrum De Ligt, apotheek en de dokterspraktijken. Maar de appartementen zien er dan ook weer verfrissend en prachtig uit. Ook de doorgang van de ene vleugel naar de andere ziet er weer fraai uit.
Ook het bargedeelte van het ontmoetingscentrum De Ligt is enigszins opgeknapt. Nieuwe plafonddelen en nieuwe ledverlichting die je ook kan dimmen. Kan heel gezellig overkomen, toch!

Op donderdagmiddag 27 juni hebben we middels een drukbezochte receptie afscheid genomen van Jan en Henny Tittel. Zij treden terug als beheerders van De Ligt.
Het Ligtroer is nu overgenomen door Ton en Hetty Govers.
Wij wensen hen veel genoegen in het runnen van het ontmoetingscentrum.

Nieuwe activiteiten zijn weer gepland na de zomervakanties. Die staan elders vermeld in De Meedenker.

 

Pieter Hermsen

nieuws

 

Statistieken
U bent vandaag de 1e bezoeker.
Gisteren gingen 1 personen u voor.
Vorige week werd KBO Meerveldhoven-d'Ekker bezocht door 2 bezoekers.