ATTENTIE

.

 

Welkom

                                    

 

U bent op de website van afdeling Meerveldhoven/d'Ekker. Hier willen we u actief op de hoogte houden van de ontwikkelingen in onze fantastische gemeente! Als u ook lid wilt worden van onze afdeling dan kan dat door een formulier in te vullen en lid te worden. Verder zijn er verschillende activiteitenclubs.

Veel plezier op onze website en we zien u graag in de toekomst terug.

Namens de afdeling Meerveldhoven/d'Ekker
,

 

 

afdeling Meerveldhoven/d'Ekker

Van de voorzitter,

     Beste Mensen,

    Dit is alweer de laatste meedenker van 2019.We krijgen nog wel fijne activiteiten dit jaar, waaronder natuurlijk Sinterklaasfeest ,wat we doen zonder de Sint omdat hij die dag het heel druk heeft ,maar wel is zwarte piet aanwezig om kadootjes te brengen. We doen wel bingo spelen op een leuke manier en kan je een voorjaars dagreis winnen en ook  zijn er nog andere gezellige kleine prijsjes.

We gaan in januari op donderdag beginnen met line-dance dansen voor iedereen zowel mannen als vrouwen. Dit onder vakkundige leiding. Opgeven bij bestuur of via opgavestrookje.

Het Kerstfeest gaan we weer vieren met zang door Cantare en een lekker diner en natuurlijk een zaal in kerstsfeer aangekleed ,wat ieder jaar door ,,de Ligt” word verzorgd .

2020 komt de Meedenker weer in het begin van de maand en wordt de Ons apart bezorgd.

We hebben wel zorgen wat betreft de redactie , daar Toos is gevallen en herstellende is in een zorghotel.

Toos, van harte beterschap!

We hebben zes nieuwe gele koersballen aan geschaft. De kleuren zwart en bruin waren niet meer voldoende te onderscheiden. De ballen werden met applaus ontvangen en werd er direct mee gespeeld. Het was wel een flinke investering. Het is ook een prachtige sport, goed voor de conditie waardoor je fit blijft. Er mogen nog een paar leden meedoen, dus kom eens kijken.

 

nieuws

 

Statistieken
U bent vandaag de 1e bezoeker.
Gisteren gingen 2 personen u voor.
Vorige week werd KBO Meerveldhoven-d'Ekker bezocht door 1 bezoekers.