Het hele jaar door bieden we u een serie computercursussen aan. Hierbij staan Windows 10, MS Office, Iphone, Ipad, Android smartphone, Android tablet maar ook Foto's en Google centraal. Kijk hier voor het totale aanbod en de mogelijkheden om u aan te melden.

Qigong is niet meer weg te denken bij KBO Udenhout. Inmiddels hebben we 3 groepen die iedere dinsdagochtend en dinsdagavond genieten van de fijne oefeningen die door Vera Leijten worden gegeven. Vanaf 7 mei doen we dat in de tuin bij Brandshof. Voor een proefles bent u van harte welkom. U kunt hier inschrijven.

Lijndansen is een heerlijke activiteit, waarin muziek, bewegen en gezellige contacten een centrale rol spelen. Op een ontspannen manier werk je aan je gezondheid, je bouwt conditie op en traint je geheugen. Bij de keuze van de dansen wordt gelet op de samenstelling van de groep.
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Hebt u interesse? Laat het ons weten! Kom gerust vrijblijvend meedoen! Lees hier nog meer.

In samenwerking met Welzijn Eikelaar bieden we elk jaar onze leden die in de Eikelaar (aan)wonen een mooie, vrolijke muziekmiddag aan op dinsdag 14 mei. Ook liefhebbers die niet in de Eikelaar (aan)wonen, willen we de gelegenheid bieden te komen genieten, maar dan moet u uzelf wel eerst aanmelden.


Ook dit jaar organiseren wij in de maand juli vier speciale ZomervakantieActiviteiten. Twee activiteiten vinden plaats in Udenhout en voor twee andere gaan we wat verder weg. Voor alle activiteiten geldt dat u uzelf moet aanmelden voor 17 juni. Zie hier de omschrijvingen en het aanmeldformulier.


In het najaar gaat een korte beginnerscursus Filosofie en levenskunst van start. U hoeft geen kennis van filosofie te hebben, om aan deze cursus deel te kunnen nemen. We geven u onderstaande informatie alvast, zodat u uzelf in de zomermaanden kunt oriënteren: Filosofie is vast en zeker iets voor u. Lees hier meer of schrijf hier in.


Lees deze pagina's zorgvuldig: misschien hebt u recht op zorgtoeslag en/of huurtoeslag. Laat uw aanvraag voor toeslagen verzorgen door de belastinginvullers van de KBO.


Wilt u allen of met uw kinderen en kleinkinderen gaan zwemmen? Het zwembad in Oisterwijk biedt u daartoe de gelegenheid. Het heeft een specuale aanbieding voor KBO leden. Op deze pagina leest u er meer over.

Stichting Vier het Leven neemt ouderen mee uit naar het theater, film en museum: vrijwilligers halen ouderen op en verzorgen en begeleiden de middag/avond uit, van deur-tot-deur. Een team van vrijwilligers staat gereed om ouderen uit Tilburg en omstreken te begeleiden naar
een cultureel uitje in Theaters Tilburg. Samen uit, samen genieten!

U hebt inspraak. Daarom vragen wij u om ideeën en wensen voor wekelijks/regelmatig terugkerende activiteiten aan ons kenbaar te maken.
Vul hier het formulier in.

Voor veel senioren is het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte een groot probleem. KBO Udenhout biedt de helpende hand.
Versterkt u ons team? Is belastinginvulhulp voor senioren, iets voor u? Lees hier meer.

Er zijn heel veel geweldige vrijwilligers in Udenhout en bijna evenveel organisaties die in ons dorp van alles mogelijk maken. Om ervoor te zorgen dat mensen elkaar makkelijk kunnen vinden, hebben we Uurtje-Buurtje: een platform waar vraag en aanbod van vrijwillige diensten bij elkaar komen. Lees meer of ga direct naar de website.

Actuele berichten staan ook wekelijks in de Wegwijzer.
Kalender
juli 2019
wo 03.Wandelen in Biezenmortel (de Vorselaer Biezenmorel)
10:00

ma 08.Fietsen met de Fietsclub 30 km (Trefpunt Senioren Tuinstraat 69)
13:30

di 09.Biezenmortel: koffieuurtje (de Vorselaer Biezenmorel)
10:00 => 12:00

di 09.Zomeractiviteit: Boottocht Wilhelminakanaal (Piushaven, Tilburg)
13:30

do 11.Fietsen met Wim 50 km (Trefpunt Senioren Tuinstraat 69)
13:30

do 11.Puzzeluitleen (Trefpunt Senioren Tuinstraat 69)
15:30 => 16:30

wo 17.Zomeractiviteit: Workshop beeldhouwen (Boterbloem 27, Udenhout)
10:00 => 17:00

wo 17.Bingo Biezenmortel (de Vorselaer Biezenmorel)
14:00 => 16:30

di 23.Begin meerdaagse reis (Vertrek Tongerloplein)

do 25.Fietsen met Wim 50 km (Trefpunt Senioren Tuinstraat 69)
13:30

do 25.Zomeractiviteit: Rondleiding kasteel Nemelaer (Kasteellaan 2, Haaren)
14:00 => 16:00

 

een vereniging in beweging