Een bedankje (9 november 2019)

“In onze werkgroep Vieringen en Activiteiten heeft iedereen bepaalde taken, waar hij of zij verantwoordelijk voor is, om die goed tot uitvoering te brengen.

Twee dames bijv. hebben al meer dan 13 jaar de belangrijke taak van het hele huishoudelijke gebeuren op zich genomen.

Ze zijn inmiddels de leeftijd van 80 gepasseerd!

Zonder de andere werkgroep  te kort te doen,noem ik deze bijzondere dames  bij hun naam: Annie Arts en Riek van Leuken.

Zij  reizen wat af om de nodige kleine KERST-prijsjes voor de loterij te pakken zien te krijgen. En zuinig als deze generatie steeds is, moet alles passen binnen een bepaald budget,maar moet er bovendien ook nog eens leuk uitzien!

Heel veel kleine doosjes moesten dan ook in de loop van het jaar bijeengespaard worden.

En dat hebben ze ieder jaar weer voor elkaar gekregen! Ze zorgden en zorgen nu nog voor de bestellingen van krentenbrood en worsten-broodjes,de tafelkleedjes,de kaarsjes, de kerststukjes, de presenteerschalen. Een grote krat aan huishoudelijke spullen wordt ieder jaar door Riek  meegebracht, om alles in goede banen te leiden.

Alle pakjes moeten ook feestelijk verpakt worden en dat zijn er altijd heel wat!

En vergeet ook  niet,dat ze vele jaren achtereen ook nog eens de taak van gastvrouw op zich hadden genomen: dus serveren! En heel veel lopen!

Als 80-plussers mogen ze deze taak het laatste jaar wat rustiger uitvoeren.

 

Daarom zijn deze foto’s gemaakt om te kunnen zien, dat er achter de schermen zo ontzettend veel (stil)  werk wordt verricht,teneinde een zaal vol KBO-leden een mooie middag te bezorgen.Terug naar de vorige pagina