Verslag Kom-Bij-Ons middag bij Pata Negra

Op woensdag 21 februari was de eerste van 2 KBO-middagen bij Pata Negra. Spaanse delicatessen streelden onze tong. Zo was er o.a. lekkere spaanse ham, Empanadilla de atún (bladerdeeghapje met tonijn), allioli, spaanse kaas, tapenade en spaans brood. Uiteraard met een lekker drankje erbij. De gesprekken aan tafel waren weer zeer leuk en dit keer waren er ook een aantal mensen die voor de eerste keer bij een KBO-middag waren. Zij vonden het zeker een herhaling waard. Zoals u elders kunt lezen gaat die volgende keer er al weer snel kom een ander restaurant in het centrum.

Henriëtte Verouden

22 februari

Ik vond het een hele leuke gelegenheid om op deze manier kennis te kunnen maken met al het lekkere wat Pata Negra te bieden heeft.

Ik was er nog nooit geweest maar nu de lekkere Spaanse tapas geproefd en de spullen in de vitrine gezien te hebben was het zeker niet de laatste keer.

De echte spaanse ham, worst, kaas, stokbrood, lekkere tapenade en aoila, champignons en vishapjes vielen zeer goed in de smaak. Bij het naar buiten gaan konden meerdere mensen de verleiding niet weerstaan en namen nog iets lekkers uit de vitrine mee om thuis verder te gaan genieten.

 Een zeer geslaagde middag met woensdag 14 en donderdag 20 deelnemers!

Groetjes,

Anita Merle

 



Terug naar de vorige pagina