Levensmaatje
Geef aan waar u naar op zoek bent
Geslacht:
Leeftijd:
Regio:
Geplaatst sinds:

Er zijn 3 Advertenties gevonden.

KBO-lid

levensmaatje .

2019-10-07

Weduwnaar 66 jaar net gepensioneerd, woon in de meierijstad Veghel.ik zoek een gezellige vrouw 62tot 70 jaar, om samen nog iets van het leven te maken alleen is maar alleen, om samen leuke dingen te doen
Zoals winkelen, rommelmarkten bezoeken.dagtripje maken er op uit met de auto,fiets of een heerlijke wandeling en dan ergens op een terrasje neer testrijken. Spreekt dit je aan zou ik het leuk vinden om je uit te nodigen, voor een kopje koffie en het een en ander uit te kunnen wisselen, graag hoor ik van je. Groeten.

Geslacht : man
Leeftijd : 65-75
Regio : midden brabant

Reageer op deze advertentie
KBO-lid

levensmaatje .

2019-09-26

Hallo Damens mijn naam is Marinus een weduwnaar van 66 jaar en woon in Veghel,Ik ben 1.68 mtr. Lang, heb blauwe ogen, een normaal postuur, met kort grijs haar aan weerszijden. IK zie er graag verzorgd uit en draag casual kleding. Van huis uit van ik katholiek, ik rook niet en zoek een partner die bij voorkeur ook niet rookt,Ik werk niet meer, maar heb o,a als onderhoudsmonteur gewekt. Mijn hobby's zijn tuinieren en kokkerellen, maar ik vindt het ook heerlijk om uit eten te gaan, Ik ben graag onder de mensen om samen te kaarten of een een gezelschapsspel spelen,Met jou zou ik het leuk vinden om bijv. een dagtochtje te maken met de auto, met fiets of al wandelend door te brengen.En dames ik ben er ook voor in om te gaan winkelen en dan gezellig op een terrasje neer te strijken. Mijn muziekvoorkeur is Nederlandstalig of duist, Ik voel me fit en nog te jong om mijn leven alleen door te brengen. Ik heb een zachtaardig karakter en vindt eerlijk zijn en je aan afspraken houden erg belangrijk. Ik zoek een lieve vrouw in de leeftijd van 62 tot 70 jaar, woonachtig in de de driehoek Eindhoven,Nijmegen,Den Bosch, Spreekt dit je aan dan zou ik het leuk vinden als je contact met me opneemt,en IK kijk uit naar jouw berichtje of telefoontje.

Geslacht : man
Leeftijd : 65-75
Regio : midden brabant

Reageer op deze advertentie
KBO-lid

Vriendschap.

2019-09-11

Hallo dames, ik ben een weduwnaar van 71 jaar uit de omgeving Eindhoven en op zoek naar een vrouw, voor een gezellig praatje bij een bakkie koffie en misschien nog wat leuke dingen samen ondernemen zoals winkelen, korte vakantie, naar markt gaan, of een dagje naar de kust als het mooi weer is!!! Alles natuurlijk in overleg. Groetjes Fred.

Geslacht : man
Leeftijd : 65-75
Regio : zuidoost brabant

Reageer op deze advertentie

Er zijn 3 Advertenties gevonden.Terug naar de vorige pagina